Relatiegeschenken

Relatiegeschenken zijn leuke kleine geschenken die zowel simpel als luxe kunnen zijn. Wij kunnen de gadgets voor u bedrukken met uw bedrijfslogo zodat het leuke geschenken zijn om mee te geven of uit te delen aan uw relaties.

Op onze site vindt u een kleine greep uit ons assortiment. Uiteraard kunnen wij bijna alles leveren waar u naar op zoek bent. Aarzel niet en neem contact met ons op voor een passende offerte op maat.

Unieke relatiegeschenken met zorg samengesteld

Een geschenk krijgen is leuk, maar er één geven is misschien nog wel leuker. Zeker als u kunt kiezen uit meer dan 3.500 producten en zelf uw relatiegeschenk kan samenstellen. Bij B+B Specials helpen we u graag met het vinden van het perfecte geschenk. Samen maken we een geschenk op maat, speciaal samengesteld voor de gelukkige ontvanger.

Stel uw relatiegeschenk samen in onze showroom

Op onze website vindt u een greep uit onze producten. Voor een compleet overzicht van de artikelen in ons aanbod nodigen we u uit in onze showroom in Veenendaal. Daar voorzien we u graag van persoonlijk advies voor een relatiegeschenk op maat. U bent vrij om zelf uw complete relatiegeschenk samen te stellen. Maar als u onze hulp nodig heeft bij het vormgeven van uw geschenk staan we voor u klaar. De afgelopen jaren hebben we al honderden relatiegeschenken samengesteld en dus kunnen we u uitstekend adviseren over de mogelijkheden.

Maak een afspraak

Heeft u vragen over een van onze producten of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. We zijn ook telefonisch bereikbaar via 0318-654450.

Onze medewerkers staan voor u klaar om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken of een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Voor al uw wensen en ieder budget is een relatiegeschenk te vinden. Wij helpen u graag verder!