Stel uw kerstpakket samen uit meer dan 3.500 producten

Ieder jaar stellen we met veel plezier voor u de mooiste kerstpakketten samen. Op onze website vindt u een aantal mogelijkheden, maar in onze showroom in Veenendaal kunt u zelf uw gewenste kerstpakket samenstellen uit meer dan 3.500 producten. Gaat u voor chocolade, heerlijke koffie, verse Italiaanse ingredi├źnten, smakelijke bieren of kiest u voor een biologisch kerstpakket?

Laat uw kerstpakket stijlvol verpakken

Laat uw kerstpakket tot slot verpakken in een stijlvolle doos of kies voor een blijvende verpakking, zoals een koffer voor een extra verrassingselement. Uw kerstpakket wordt volledig aangepast aan uw wensen en budget. Wij werken niet met een minimale afname, dus het aantal kerstpakketten dat u afneemt, bepaalt u helemaal zelf.

Persoonlijk en deskundig advies

We snappen het heel goed als u door de vele mogelijkheden niet meer weet wat u moet kiezen. We voorzien u dan ook graag van persoonlijk en vakkundig advies over de verschillende producten en de mogelijkheden.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Dankzij ons vakkundig advies en persoonlijke aandacht deelt u dit jaar kerstpakketten uit die bij iedereen in de smaak vallen. Met zorg samengesteld en met liefde gegeven. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw kerstpakket? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag een persoonlijk kerstpakket samen te stellen.

Een kleine greep uit ons assortiment, waar u een keuze uit kunt maken. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom, zodat u onder het genot van een kopje koffie/thee een passend pakket voor uw relaties/personeel kunt samenstellen.